HTML

A Kutyavári

Kutyavári Állatorvosi Rendelő dr. Kukla Miklós, dr. L. Zsargal 2030 Érd, Kamilla utca 13. 23 / 374-038 H-P.: 9-12 és 16-19 Szo: 9-12, Vas: 16-18 www.kutyavari.hu

Címkék

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2010.03.29. 11:41 kutyavári állatorvosi rendelő

Ivartalanítási Akció Érd, Kutyavári Állatorvosi Rendelő (Kutya, macska)

Rendelőnkben 2010 tavasz  folyamán ivartalanítási akciót hirdetünk szuka és kan kutyák és macskák részére a felelős állattartás és felelős állatorvosi ellátás jegyében!

Az akció során professzionális csapatunk hajtja végre a műtéteket, steril műtőben steril eszközökkel a szakma szabályainak megfelelően. Ezzel sikerül elérnünk, hogy ne fordulhassanak elő a műtétek után súlyos szövődmények és költséges utókezelések, melyek felesleges szenvedést okoznak mind az állatnak, mind a gazdinak.

Szerencsére nagyon sok lelkiismeretes és profi állatvédővel és állatvédő alapítvánnyal, -szervezettel állunk kapcsolatban, eredményesen segítve egymás munkáját! Ezért szeretnénk hangsúlyosan kifejteni azt a véleményünket, hogy írásunkkal semmiképpen sem szeretnénk általánosítani. Nagyra becsüljük ezen szervezeteket és a velük kapcsolatban álló, őket segítő lelkiismeretes állatorvosok munkáját és törekvéseit (többek között a befogadott állatok ivartalanítása terén) és ahol tudunk, továbbra is segítjük munkájukat és együttműködünk velük. Továbbá a jövőben is folytatjuk önkéntes, lelkiismereti alapon nyugvó állatvédő tevékenységünket, mely során kóbor kutyáknak keresünk gazdit, amíg ez nem történik meg biztosítjuk elhelyezésüket, és szükség esetén őket ellátjuk.

Projektünket egy legutóbbi esettel kapcsolatban indítottuk: Kedves páciensünket, szegény Böbe kutyát ivartalanították. A műtétnek súlyos és életveszélyes szövődményei lettek. Ezért az állatot kétszer újra megműtötték, melynek költségeit természetesen a gazdinak kellett állnia. Így többszörösébe került a korábban akciósnak gondolt ivartalanítás, ráadásul szegény Böbe is hatalmas szenvedésen és több hetes gyógyszeres kúrán esett át!

Projektünk lényege a profizmus és a szakszerűség, valamint

2010 április végéig 20% kedvezményt  adunk a műtétek árából

a felelős állattartás és felelős állatorvosi ellátás jegyében!

 

További részletekről és árakraól érdeklődjön nálunk:

tel.: 06 23 374 038

vagy e-mailben: kutyavari@vnet.hu

A Kutyavári Teamről mindent megtudhat honlapunkat nézegetve: www.kutyavari.hu

üdvözlettel: Dr. L. Zsargal ás Dr. Kukla Miklós állatorvosok,

valamint asszisztencicáink: Rony és Viki

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: akció aktuális ivartalanítás műtő


A bejegyzés trackback címe:

https://kutyavari.blog.hu/api/trackback/id/tr661876879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása